torstai 23. joulukuuta 2010

Eläinlääkärissä

Maddy sai tällä viikolla tehosterokotuksen ja raivotautirokotuksen ja käytöksen puolesta Maddy antaitsisi nakkipaketin. Pentu ei koko rokotuksen aikana päästänyt ääntäkään, eikä edes kiemurrellut kunnolla, vaan keskittyi lääkärin antamiin nameihin. Heti meidän jälkeen tulikin Yael Rouskun ja Honeyn kanssa, joten siinä riittikin sitten Maddylle riemua kerrakseen kun sai hetken tavata kavereitaan.

Illalla meille tuli vieraita käymään, joille Maddy tosin ensin haukkui olohuoneesta käsin, mutta keksi jossain vaiheessa että ihan mukaviahan he olivat. Kiva saada uusia pallonheittäjiä.

Kävin vielä illalla trimmaamassa Maddyn naapurissa. Näkyi kyllä hyvin, että viime trimmistä on vähän aikaa, sen verran oli yleinen kiemurtelu ja säheltäminen taas lisääntynyt Maddyn suunnalta. No, kyllä tämä taas tästä. Ennen trimmausta päästin Maddyn leikkimään hetkeksi Windyn kanssa (harmi, ettei kamera ollut mukana), tosin valvovan silmäni alla, kun Windyllä (isovillakoira) ja Maddyllä on kuitenkin hieman kokoeroa. Ihan nätisti tytöt kuitenkin leikkimät, vaikka Windy välillä meinasi hieman riehaantua. Maddyn turkki oli hyvin kauniisti kuolassa sen jälkeen, joten ihan hyvä, että kylpyamme kutsui. Jos pakkanen hieman hellittäisi, niin voisimme Maddyn kanssa käydä vähän katsastamassa lähiseudun koirapuistoa, mutta näillä pakkasilla ei nenäänsä viitsi pistää ulos viittä minuuttia pidemmäksi ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti