torstai 6. tammikuuta 2011

Pentutapaaminen

Lumi-sisko, Yuki-isä, Pöffi-äiti & Maddy

Olimme tänään Maddyn kanssa pentutapaamisessa Konalassa. Maddy ilahtui kovasti nähdessään taas tuttuja sekä myös aivan tuntemattomia karvanaamoja. Paikan päällä olivat siis kääpiövillakoirien Freddy ja Helmi pennuista kaksi, sekä myös Lumi-sisko, Pöffi-äiti ja Yuki-isä. Maddy oli riemusta soikeana kun sisko saapui paikalla. Tytöt eivät ole nähneet toisiaan vähään aikaan, joten leikkiminen oli sen mukaista. Tytöt jaksoivat leikkiä koko pentutapaamisen ajan, pentutapaamisen loppupuolella meno hieman rauhoittui. Kaikkein hauskinta oli Maddystä se, että jossain vaiheessa takahuoneesta Honey pääsi myös livahtamaan mukaan leikkiin. Windykin kävi kuolaamassa Maddyn ja Lumin turkit uuteen uskoon, onneksi Maddyllä on tänään vielä illalla pesu niin saadaan kuolat pois.
 
Maddy & Honey
Kummasti huomasin tapaamisen aikana, että valkoisia koiria on huomattavasti helpompi kuvata kuin esimerkiksi mustia koiria. Voitte yrittää kuvasta hahmottaa, missä esimerkiksi Honeyn korvien rajat kulkevat, kuonon tuosta kuvasta vielä erottaa :)

Kävimme Maddyn kanssa vielä pentutapahtuman päätyttyä vierailemassa viereisessä tokotilassa, missä meillä on pentukoulu tiistaisin. Ovatpahan paikat ainakin tutut ensi kerralla. Maddy viipotti huoneen läpi iloisesti ja jaksoi hetken keskittyäkin, kun testasin miten muistuu istuminen ja perusasennon alkeet mieleen. Hyvinhän ne sieltä tulivat sitten. 

Lumi & Maddy
Illalla oli sitten tosiaan vielä vuorossa pesu ja trimmaus. Maddy oli tälläkin kerralla melkein yhtä rento kuin viimeksi (se nukahti ihan kokonaan), tosin viimeisiä jalkakarvoja karstatessani pientä kiemurtelua esiintyi kumminkin. Testasimme Yukin innoittamana Maddylle uutta kampausta, kun sillä alkaa nyt vähitellen olla päässä hiuksia jo oikein mukavasti (missä olette, niskakarvat?). Saimme saparot yhdistettyä vielä yhdeksi isoksi töyhdöksi, ja karvoja olisi ollut niin paljon, että kampausta olisi voinut jatkaa niskaan päin. Ensi kerralla sitten jos vaikka jaksaisi taiteilla vielä enemmän. Kuvaa ette nyt saaneet. Sorry.

Kuvista puheenollen, tämän päivän pentutapaamisesta löytyy kuvia täältä: http://puudelipoksi.kuvat.fi/kuvat/2010%20Tammikuu/Pentutapaaminen/
Katselu ja kommentoiminen on sallittua, kuvia saa myöskin kopioida itselleen muistoksi :) Valitan hieman kuvien laatua, osaa kuvista jouduin vaalentamaan jonkin verran, että koirat erottuvat kunnolla, joten osa näyttää sen takia hieman rakeisilta. Myöskään liikekuvat eivät onnistuneet aivan 100%:sti mutta yrittäkää erottaa, missä menee pää ja häntä.

Freddy-isä, poika, tytär & Helmi-emä


Vanhemmat haluavat joskus vähän komentaa.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Otin itselleni muutamia muistoksi ja laitan blogiini myös jokusen. Kiitos tuhannesti kuvaamisesta!
    Terveisin
    Maaret ja Lumi

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Kopioin yhden ryhmäkuvan meidän koirien nettisivuille muistoksi. (www.freewebs.com/huiskinhaiskin). Sieltä löytyy myös videopätkä Maddyn ja Lumen leikeistä (uutiset sivulta ja jälkeläiset sivulta). Oli kiva nähdä, toivottavasti nähdään myöhemminkin!

    VastaaPoista
  3. Haha, ihana toi Maddyn kilometrin mittainen kieli, joka on oikein lähikuvassa :D

    VastaaPoista